ご挨拶
当社は、味の素グループの企業として1993年に「味の素フローズンベーカリー株式会社」として発足し、冷凍パン生地の製造を始めました。2003年に「味の素ベーカリー株式会社」となり、現在に至ります。 私たちは2018年12月に、創業25年を迎えました。 新たな四半世紀のスタートにあたり、これからの変革の時代に、経営の軸をぶらさずに革新を続けるための企業理念や行動指針として、新たに「ミッション」、「ビジョン」、「バリュー」を制定し、我々の進むべき明確な指針を示しました。 現場で生み出された生産技術、豊富な工業化レシピ、独自開発の生産管理システムを武器に、常に新しい競争力を創り出すことにチャレンジしていきます。
私たちは、「お客様に喜んでいただける商品をお届けし、社会に貢献する会社」であると同時に、「働いている人が幸せな会社」になりたいと考えています。今後もおいしさを追求し、安心・安全で高品質な商品を提供し続けるために努力をしてまいりますので、どうぞご期待ください。
Our company was founded as "Ajinomoto Frozen Bakery Co., Ltd.” in 1993 as a company under the Ajinomoto Group, and started manufacturing frozen bread dough. The company changed its name to “Ajinomoto Bakery Co., Ltd.” in 2003, which has continued to this day.
We celebrated our 25th anniversary since our founding in December 2018.
As we start the new quarter of a century, we have established the new guiding principles of “Mission,” “Vision,” and “Value.” These will serve as corporate principles and action guidelines that will help us continue our innovation without missing our management's core in this time of change that awaits us.
We will strive to take on the challenge of constantly creating new competitiveness, using our production technology that has been created on-site, diverse and abundant industrialization recipes, and the uniquely developed production management system.
Our desire is to be a “company that contributes to society and delivers products that make our customers happy” and also a “company where the people who work are happy.”
Please look forward to the future as we will continue to pursue deliciousness and strive to provide safe, secure, and high-quality products.
AJINOMOTO BAKERY
President Masateru Yokoo